Začínáme plánovat aneb plánovací pomocníci

Publikováno: v kategorii O finančním plánování | čtení na 3 minuty

Přemýšlíte o svém prvním finančním plánu, přečetli jste si Co je finanční plánování a Kdy začít. Možná vás teď pálí otázka...

 ...Kdo mi s plánováním může pomoci?

Máte několik možností, buď si vystačíte sami s tabulkami nebo poprosíte nějakého odborníka na finanční plánování či můžete využít chytré aplikace. Podívejte se na naše srovnání a zjistěte, jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých způsobů.

Tabulky vše máte naprosto ve svých rukou máte jistotu nezávislých výsledků je to zdarma sami si plán můžete kdykoliv upravit může to být nepřehledné pro začátečníka je to velmi složitá varianta vytvoření zabere poměrně hodně času musíte si toho hodně nastudovat o současném vývoji finančního trhu nemáte zaručenou bezchybnost realizaci si musíte zajistit sami Pomoc odborníka většinou je to zdarma stačí jen poskytnout potřebná data a nic víc dělat nemusíte odborník vám pomůže i s realizací plánu pokud odborníkovi za sestavení plánu neplatíte, je ohrožena nestrannost výsledků (finanční poradci jsou placeni z provizí prodaných produktů)  není lehké najít pravého odborníka na finanční plánování nelze to udělat z pohodlí domova Chytrá online aplikace vše máte naprosto ve svých rukou máte jistotu nestranných výsledků zadávání i výsledky jsou přehledné stačí jen zadat svá data a aplikace vám vše spočítá nemusíte se se svými financemi nikomu svěřovat, vše zůstane mezi vámi a aplikací máte jistotu správných výpočtů plán není zdarma (aplikace je 100% nezávislá na jakýchkoliv provizích) realizaci navrhovaných řešení si musíte zajistit sami (či kontaktovat pro pomoc)

Rozhodli jste se vzít plánování do vlastních rukou? Skvělé! Je to jednoduché, pokud k tomu budete jednoduše přistupovat. Přečtěte si o Prvních krocích plánování a směle do toho. 

Všechny články O finančním plánování Vaše příběhy Ze světa Aktuality
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace